Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2019. Március 08. 09:52, péntek | Helyi
Forrás: police

Iskolai drogprevenció Salgótarjánban

Iskolai drogprevenció Salgótarjánban

Közel 450 diák részére tartott előadást a szakember.

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság drogprevenciós összekötője rendkívüli osztályfőnöki óra keretében tartott előadást a napokban közel 450 diák részére a Salgótarjáni Szakképzési Centrum Táncsics Mihály Szakgimnáziuma és Szakközépiskolájában. Vojtkovszky Attila rendőr főtörzszászlós az áldozattá válás, az elkövetővé válás megelőzésének lehetőségeiről, a kábítószerrel kapcsolatos büntetőjogi szabályozásról beszélt. A szakember ezt követően az intézmény tantestületi értekezletén, a tanári kar tagjaival beszélgetett a témával kapcsolatosan, illetve válaszolt a részére feltett kérdésekre.

A program célja az egyéni felelősség szerepének bemutatása, a döntési képesség fejlesztése, szociális kompetenciák, az empátia és az érzelmi intelligencia fejlesztése, valamint a fiatalok értékrendjének a társadalom számára is hasznos formálása.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 20:00, péntek | Helyi

Speedmarathon!!!

Az Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózata.

2024. Április 19. 19:52, péntek | Helyi

A KDNP Nógrád vármegyei választmányának ülése

A Kereszténydemokrata Néppárt Salgótarjáni Alapszervezete látta vendégül a párt vármegyei választmányát csütörtökön délután a Szent József -plébánia Réz Marián termében.

2024. Április 19. 10:26, péntek | Helyi

Rendőrautóban érkezett a meglepetés.

Munkatársaink adományoztak a rászoruló családoknak Salgótarjánban, és a járás településein.

2024. Április 19. 08:51, péntek | Helyi

Várják a javaslatokat az egész napos sebességmérő akció helyszíneire.

Huszonnégy órás sebességmérő akciót tart a rendőrség április 19-én reggel 6 órától, a helyszínekre bárki tehet javaslatot.