Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2011. November 21. 14:02, hétfő | Helyi
Forrás: infonograd/NMRFK

Idegességében rongálta a közlekedési jelzőtáblát

Idegességében rongálta a közlekedési jelzőtáblát

A járőrök arra lettek figyelmesek, hogy egy férfi egy közlekedési jelzőtáblát rángat és megpróbálja a helyéről kicsavarni.

2011. november 19-én éjszaka, 02 óra 30 perckor a Salgótarjáni Rendőrkapitányság Közrendvédelmi Közlekedésrendészeti és Határrendészeti Osztály járőrei Salgótarján belterületén közterületi szolgálatot láttak el, amikor a Kossuth úton haladva arra lettek figyelmesek, hogy egy fiatal férfi egy közlekedési jelzőtáblát rángat, elhajlítja azt és megpróbálja a helyéről kicsavarni. Ezt követően, mivel a táblát kicsavarni nem tudta, abba több alkalommal belerúgott.


A rendőrök a férfit felszólították, hogy cselekményét hagyja abba, majd igazoltatták. Kérdőre vonták, hogy miért rongálja a közlekedési táblát. A 29 éves salgótarjáni férfi a „Behajtani tilos!” jelzőtábla rongálását azzal magyarázta, hogy nagyon ideges, mert családi problémái vannak. A személyt a rendőrök a rendőrkapitányságra előállították és a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztály salgótarjáni alosztálya közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény miatt kezdeményezett vele szemben büntetőeljárást. E bűncselekmény elkövetőjének a bíróság a jelenleg hatályos Büntető Törvénykönyv alapján akár három évig terjedő szabadságvesztés büntetést is kiszabhat.

Címkék: behajtani tilos

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 08:44, csütörtök | Helyi

Kétnapos állásbörze a Corvinus Egyetemen.

Kétnapos a Corvinus Egyetem idei karrierexpója, ahol több mint kétszáz állásajánlat közül lehet válogatni szerdán és csütörtökön.

2024. Április 25. 08:00, csütörtök | Helyi

Csak futó zápor szakíthatja meg a napsütést.

Felszakadozik a felhőzet, reggel már csak néhol eshet. Napközben a sok napsütés mellett gomolyosodni kezd az ég, és elszórtan főként a Dunántúlon.

2024. Április 24. 17:00, szerda | Helyi

VOLT EGYSZER EGY ACÉLGYÁR - VIDEÓN AZ 1. ÉS 2. RÉSZ

Az első rész: Az acélgyár "hagyatéka". Mit visz a patak víze? Mi rejtőzik a föld alatt? Mi maradt még a főépület legalsó szintjén? A második rész: Az acélgyár "aranykora". Riportunkban két korábbi dolgozó idézi fel a történteket...

2024. Április 24. 12:12, szerda | Helyi

Megbukott az adóellenőrzésen egy használtautó-kereskedő, 54 autót foglaltak le-

Megbukott az adóellenőrzésen az a használtgépjármű-kereskedő, aki nyilvántartásait meghamisítva fiktív kölcsönszerződésekkel fedte el bevételeit