Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2011. Október 30. 07:46, vasárnap | Helyi
Forrás: NMRFK

Forgalomterelés az ünnepekben

Forgalomterelés az ünnepekben

Balassagyarmaton és Salgótarjánban a temetők környékén forgalomterelés várható az ünnepekben.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint az ünnepekben szűkebb pátriánkban a rendőrök és polgárőrök segítő jelenléte helyenként forgalomtereléssel, lezárással párosul.
Salgótarjánban - az elmúlt évek tapasztalata alapján – november 1-jén az idén is lezárásra kerül a Március 15-e út régi köztemető felőli szakasza a közlekedési dugó elkerülése érdekében. A forgalom biztonsága érdekében kérik, hogy a sírokhoz látogatók elsősorban az Acélgyári úton és az Arany János utcában parkoljanak gépjárműveikkel.
Balassagyarmaton a temető környékén a Patvarci utcának a Dózsa György utcától a Jókai utcáig tartó szakasza november 1-jén 08 órától 20 óráig le lesz zárva. Ezen a területen a fenti időpontban csak gyalogosan lehet közlekedni.

Címkék: temető

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 20. 13:00, szombat | Helyi

Füstbe ment üzlet!

A bátonyterenyei nyomozók őrizetbe vették azt a nőt, aki Mátraterenyén árult kábítószert.

2024. Április 20. 11:42, szombat | Helyi

Betiltaná a hétvégi kocsikázást a német közlekedési miniszter

Németországnak nem sikerült elérnie kitűzött klímaterveit, úgyhogy egészen szokatlan tervekkel állnak elő, hogy javítsanak az értékeken. Volker Wissing, Németország közlekedésügyi minisztere kijelentette:

2024. Április 20. 09:21, szombat | Helyi

Kerékpárosbarát szezonnyitót tartanak a hétvégén.

Idén is meghirdette a szezonnyitó kerékpárosbarát hétvégét a Magyar Kerékpáros Turisztikai Szövetség (MAKETUSZ) április 20-21-ére, az eseményhez több mint 80 vendéglátóhely, szálláshely és látványosság csatlakozott.

2024. Április 20. 09:09, szombat | Helyi

BMW-Lufthansa-megállapodás: nagyobb repülők közlekednek Debrecen és München között.

A debreceni autógyárát érintő társasági szerződést kötött a BMW Group a Lufthansa légitársasággal, ennek értelmében nagyobb befogadóképességű repülőket közlekedtetnek Debrecen és München között.