Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2019. Április 23. 15:30, kedd | Helyi
Forrás: lifestyleshop.hu

Férfi sportcipő

Férfi sportcipő

A férfi sportcipők kínálatában elég sok típust és márkát találunk már a piacon.

Többféle kialakítás, stílus és méret alapján válogathatunk. Mégis elég nehéz megtalálni a számunkra megfelelő darabot, hiszen annyi cipő közül lehet választani.
Nos, a sportcipő nem véletlenül kapta a nevét, kifejezetten sportolásra fejlesztették ki őket. Természetesen emelett használhatjuk utcai viseletre is.

Nézzünk néhány általános gondolatot a férfi sportcipőkről, ezzel is segítve a választás és vásárlás folyamatát. Elsősorban a kialakítást vegyük figyelembe. A sportolásra szánt lábbelik legyenek strapabírók, de egyben kényelmesek is. A talpbetét sem mindegy, hogy milyen, mert azért a futásnál vagy keményebb sportoknál ne terheljük a lábat. Vannak már olyan cipők is, amelyek memóriahabos talpbetéttel vannak ellátva, ezzel is könnyítve a talpon.

A minőség elengedhetetlen szempont, mivel ez fogja meghatározni lábbelink élettartamát. Rengeteg cipőnél vállalnak garanciát, ez változó időtartamú. Márkák szerint is választhatunk, melyeknek szintén hatalmas a sora. Gondolok itt a legelterjedtebb típusokra, mint például a Nike, Adidas, Puma, stb.

A lifestyleshop.hu oldalon viszont az alábbi férfi sportcipők közül választhattok, melyek egytől egyig kiváló minőséggel büszkélkedhetnek. Ilyenek a New Balance, Skechers, Tommy Hilfiger, Bugatti, Mizuno, s.Oliver, Kangaroos és a Coqui márkák termékei. Ezen sportcipők használhatók futásra, túrázásra, edzőterembe vagy akár utcai viseletre is. Egyes cipők világmárkák, ezáltal a minőségük és kényelmük megkérdőjelezhetetlen.

Anyagukban számos eltérés lehet, ez természetes függ attól, hogy milyen sportágra tervezték. Megtaláljuk a vászon, bőr, pamutos, farmervászon anyagokat, amelyek lehetnek színesebbek vagy szolidabbak is. Lényeg mégis a választott sportolási terület vagy az utcai viselet.

Gondoljuk végig, hogy a sportolásra választott cipőnket milyen szempontok alapján fogjuk kiválasztani. Szín, méret, anyag, márka, kialakítás? A lényeg, hogy kényelmes legyen és bírja a strapát. Utcai viseletre szánt cipődet is kiválaszthatod ezen szempontok alapján, de ott inkább a stílus lesz az elsődleges.

Bármelyik típusú vagy márkájú lábbelit is választod, mindig figyelj arra, hogy az adott sportághoz illő mellett dönts, mert a lábadnak teszel jót, ha a megfelelő cipőt “adod rá”. Remélem, megtaláljátok álmotok sportcipőjét, ebben sokat segít nektek a LifeStyleShop webáruház férfi cipő kínálata. Kellemes nézelődést!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 17:00, csütörtök | Helyi

EM: Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban.

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban - közölte az Energiaügyi Minisztérium (EM)

2024. Április 18. 16:30, csütörtök | Helyi

Adagolásjelölési hiba miatt kivonják a forgalomból egy epilepszia kezelésére szolgáló gyógyszer két gyártási tételét-

Adagolásjelölési hiba miatt kivonják a forgalomból az epilepszia kezelésére szolgáló egyik gyógyszer két gyártási tételét

2024. Április 18. 16:16, csütörtök | Helyi

Influenza - NNGYK: 9800-an fordultak orvoshoz a múlt héten.

A figyelőszolgálatban részt vevő orvosok jelentései alapján április 8-14. között 9800-an fordultak orvoshoz influenzaszerű tünetekkel - közölte a Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Központ (NNGYK)

2024. Április 18. 11:40, csütörtök | Helyi

Vége a drogbiznisznek!!!

Egy 40 éves nő anyagi haszonszerzés céljából árusított új pszichoaktív anyagot, a salgótarjáni rendőrök azonban pontot tettek az ügy végére, és őrizetbe vették.