Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2018. Szeptember 04. 15:01, kedd | Kék hírek
Forrás: police.hu

Fegyverek miatt a TEK csapott le egy dombóvári férfira

Fegyverek miatt a TEK csapott le egy dombóvári férfira

Összehangolt akció keretében kapták el, majd a kaposvári rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki a 62 éves dombóvári férfit.

Lőfegyverrel és lőszerrel való visszaélés bűntett elkövetésének gyanúja miatt indult nyomozás a Kaposvári Rendőrkapitányságon.

A nyomozók az adatgyűjtést követően azonosították a bűncselekménnyel összefüggésbe hozható személyt, akinek elfogása érdekében összehangolt akciót szerveztek a Terrorelhárítási Központ munkatársainak bevonásával hétfőn délután.

Az egyenruhások a beszerzett információk alapján Csoma külterületén igazoltatták a 62 éves autóst, akinek a járművében, annak átvizsgálása során két lőfegyvert és több lőszert találtak. A Terrorelhárítási Központ műveleti egysége D. Istvánt elfogta és előállította a Kaposvári Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki.

Lőfegyverek, valamit lőszerek kerültek elő a dombóvári férfi lakhelyén tartott házkutatás alkalmával is, amiket az autóban találtakkal együtt a nyomozók lefoglaltak.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.