Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2017. Október 02. 14:00, hétfő | Helyi
Forrás: police

Ellopta, majd értékesítette

Ellopta, majd értékesítette

Egy 54 éves helyi férfit hallgattak ki gyanúsítottként a balassagyarmati nyomozók.

A rendőrség ügyeletére 2017. szeptember 29-én 18 óra 7 perckor tettek bejelentést, miszerint az egyik balassagyarmati telephelyről ismeretlen elkövető fém hulladékot tulajdonított el.

A rendőrök a széleskörű adatgyűjtés eredményeképp beazonosították és elfogták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 54 éves balassagyarmati férfit. A megalapozott gyanú szerint J. József 2017. szeptember 28. és szeptember 29. között az egyik balassagyarmati telephely területére bement és onnan - a kerítést megbontva - alumínium hulladékot tulajdonított el, melyet később értékesített.

A Balassagyarmati Rendőrkapitányság épületébe előállított J. Józsefet a nyomozók lopás vétség elkövetésének meglapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, aki a bűncselekmény elkövetését elismerte.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 20. 11:42, szombat | Helyi

Betiltaná a hétvégi kocsikázást a német közlekedési miniszter

Németországnak nem sikerült elérnie kitűzött klímaterveit, úgyhogy egészen szokatlan tervekkel állnak elő, hogy javítsanak az értékeken. Volker Wissing, Németország közlekedésügyi minisztere kijelentette:

2024. Április 20. 09:21, szombat | Helyi

Kerékpárosbarát szezonnyitót tartanak a hétvégén.

Idén is meghirdette a szezonnyitó kerékpárosbarát hétvégét a Magyar Kerékpáros Turisztikai Szövetség (MAKETUSZ) április 20-21-ére, az eseményhez több mint 80 vendéglátóhely, szálláshely és látványosság csatlakozott.

2024. Április 20. 09:09, szombat | Helyi

BMW-Lufthansa-megállapodás: nagyobb repülők közlekednek Debrecen és München között.

A debreceni autógyárát érintő társasági szerződést kötött a BMW Group a Lufthansa légitársasággal, ennek értelmében nagyobb befogadóképességű repülőket közlekedtetnek Debrecen és München között.

2024. Április 20. 08:00, szombat | Helyi

Elszórtan záporok előfordulhatnak.

Keleten, délkeleten számíthatunk hosszabb napos időszakokra, máshol több felhő lesz az égen.