Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2017. Január 20. 12:00, péntek | Helyi
Forrás: police

Elfogatóparancs volt ellenük érvényben

Elfogatóparancs volt ellenük érvényben

Körözték azt a 25 éves férfit és két fiatalkorút, akiket Kálló és Pásztó belterületén igazoltattak a rendőrök.

A Pásztói Rendőrkapitányság járőrei 2017. január 19-én az esti órákban a pásztói vasútállomáson igazoltattak egy 14 éves pásztói fiút és egy 14 éves magyargéci lányt. A rendőrök megállapították, hogy a fiú ellen a pásztói, míg a lány ellen a Salgótarjáni Rendőrkapitányság rendelt el körözést eltűnésük miatt. A két fiatalkorút a rendőrkapitányság épületébe előállították, majd a pásztói fiatalt szüleinek, míg a magyargéci lányt a salgótarjáni gyermekotthon nevelőjének sérülésmentesen átadták.

Kálló belterületén ellenőriztek a járőrök egy 25 éves galgahévízi férfit 2017. január 19-én az éjszakai órákban. A rendőrök megállapították, hogy V. Róbert a jogerősen kiszabott szabálysértési elzárás letöltését nem kezdte meg. A férfit a rendőrök elfogták a Pásztói Rendőrkapitányság épületébe előállították, majd az illetékes büntetés-végrehajtási intézetbe szállították.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 12:12, szerda | Helyi

Megbukott az adóellenőrzésen egy használtautó-kereskedő, 54 autót foglaltak le-

Megbukott az adóellenőrzésen az a használtgépjármű-kereskedő, aki nyilvántartásait meghamisítva fiktív kölcsönszerződésekkel fedte el bevételeit

2024. Április 24. 11:35, szerda | Helyi

Vádat emeltek egy internetes csaló ellen Egerben.

Internetes csalássorozat miatt emelt vádat az Egri Járási Ügyészség egy nő ellen, aki 2021 májusától több mint hat hónapon keresztül interneten elkövetett bűncselekményekből fedezte a kiadásait - közölte a Heves Vármegyei Főügyész

2024. Április 24. 10:45, szerda | Helyi

Magyar Fogorvosok Egyesülete: a fogorvoslás az egészségügy egyik leggyorsabban fejlődő ágazata.

A fogorvoslás az egészségügy egyik leggyorsabban fejlődő ágazata hangsúlyozta Nagy Katalin, a Magyar Fogorvosok Egyesületének elnöke annak kapcsán, a szervezet ezer szakember részvételével nemzetközi konferenciát rendez csütörtökön.

2024. Április 24. 09:00, szerda | Helyi

VOLT EGYSZER EGY ACÉLGYÁR.

Mit visz a patak víze? Mi rejtőzik a föld alatt? Mi maradt még a főépület legalsó szintjén? Riportunkban két korábbi dolgozó idézi fel az ott történteket.