Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2019. Március 01. 11:14, péntek | Helyi
Forrás: police

Életek kioltásával fenyegetőzött

Életek kioltásával fenyegetőzött

A Nógrád megyei nyomozók pár órán belül elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 37 éves férfit.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján 2019. február 28-án, 9 óra 38 perckor egy férfi a Nemzeti Adó- és Vámhivatal általános tájékoztatási telefonvonalán – magát rendőrnek kiadva – követelte, hogy egy Nógrád megyei cégnél tartsanak azonnali helyszíni ellenőrzést. Ezt követően többször azzal fenyegetőzött az ismeretlen hívó, hogy ha ez nem történik meg, úgy a bejelentéssel érintett helyszínen „életeket fog, vagy fognak kioltani”.

A nyomozók a beszerzett információk alapján a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 37 éves csákvári lakost beazonosították és lakóhelyén az esti órákban elfogták.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányságra előállított terheltet a rendőrök terrorcselekmény elkövetésével fenyegetés bűntette megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki és őrizetbe vették.

Címkék: 2019., fenyegetés, NAV

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 19:40, csütörtök | Helyi

Reggel még gyengén fagyhat.

Sok napsütésre számíthatunk, az időnként megjelenő gomolyfelhőkből eleinte a középső és északkeleti régiókban, később nyugaton fordulhat csak néhol gyenge zápor.

2024. Április 25. 15:00, csütörtök | Helyi

Ismét jótékonysági koncert Nógrád vármegyében.

A rendőrök a Mátraverebély-Szentkút kegytemplomában megrendezett jótékonysági est bevételét a szécsényi Ferences Betánia Idősek Otthona és Testvéri Közössége részére ajánlották fel.

2024. Április 25. 14:21, csütörtök | Helyi

Egyhangúlag elfogadták a beszámolóját.

Salgótarján Megyei Jogú Város Közgyűlése előtt értékelte a rendőrkapitányság tevékenységének elmúlt egy évét Bárnai Balázs rendőr alezredes, kapitányságvezető.

2024. Április 25. 13:00, csütörtök | Helyi

A közgyűlés előtt számolt be Nógrád vármegye rendőrfőkapitánya.

A beszámolót egyhangúlag elfogadta a képviselőtestület.