Városlista
2024. április 17, szerda - Rudolf

Hírek

2017. Július 20. 14:00, csütörtök | Helyi

Civilek a kutyákért jótékonysági rendezvény

Civilek a kutyákért jótékonysági rendezvény

Köztudott, hogy nagyon sok megunt házi kedvenc, illetve a nem kívánt szaporulatból világra jött kiskutyák vannak olyan magánszemélyeknél, akik önzetlenül befogadták, etetik, gondozzák, biztosítják az orvosi ellátásukat, mindezt szívből, szeretettel, támogatások nélkül. Ezért két testvérpáros (Majláth Viktória, Fehér Rita, Fehér Zsuzsanna, Blaskó Gabriella) úgy gondolták, hogy civil összefogással óriási eredményt tudnak elérni ezeknek az embereknek a támogatásáért.

Időpontja és helye: 2017. augusztus 5., 10 órakor, Salgótarján, Gagarin Iskola udvar, 10.00 (egész napos program).

A szervezők a kezdetektől nagy figyelmet fordítanak arra, hogy csak jótékonysági alapon jöjjön létre a rendezvény, anyagi vonzatot kizárva. Sikerült! A program teljes egészében az adományozók jóvoltából, támogatásukból jött létre.

A rendezvényen összegyűlt adományok egy későbbi időpontban kerülnek kiosztásra.

A programokat úgy próbálták meg összeállítani, hogy minden korosztály megtalálja a megfelelő szórakozási lehetőséget.

Belépő: kutyusoknak szánt eleség (minimum 500 g táp/konzerv/szalámi), illetve kiegészítő. A mennyiségtől függően tombolát adnak, ami a kora esti órákban kerül kisorsolásra. A gyerekek zsákbamacskából választhatnak (korlátozott számban).

Az eseményre még várják állateledel-kereskedések jelentkezését, jelentkezni a rendezvény facebook oldalán (Civilek a kutyákért jótékonysági rendezvény), illetve telefonon lehetséges: 06-70/389-9504.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 12:00, kedd | Helyi

Újabb egyetemi megállapodást kötött a Nógrád Vármegyei Szakképzési Centrum.

A tanév végéhez közeledve a technikumi diákokat a vizsgák, a továbbtanulás illetve az elhelyezkedési lehetőségek foglalkoztatják leginkább.

2024. Április 16. 08:55, kedd | Helyi

Várják a javaslatokat az egész napos sebességmérő akció helyszíneire.

Huszonnégy órás sebességmérő akciót tart a rendőrség április 19-én reggel 6 órától, a helyszínekre bárki tehet javaslatot.

2024. Április 16. 08:25, kedd | Helyi

Mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezető mutatkozott be a Deltában.

A mesterséges intelligencia (MI) segítségével megalkotott műsorvezető mutatkozott be a Duna tudományos-ismeretterjesztő műsorában, a Deltában - hangzott el az M1 hétfő esti Híradójában.

2024. Április 16. 08:00, kedd | Helyi

Erős lehűlés jön esővel, széllel.

Északon és a Dunántúlon sokfelé számíthatunk tartós esőre, délen és keleten a napos-gomolyfelhős időben inkább záporok, délkeleten néhol zivatarok valószínűek.