Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2017. Június 22. 14:00, csütörtök | Helyi
Forrás: police

Bűnmegelőzési előadás siketeknek és nagyothallóknak

Bűnmegelőzési előadás siketeknek és nagyothallóknak

Salgótarjánban tartottak bűnmegelőzési előadást a rendőrök.

Bárnai Kinga rendőr őrnagy, a Salgótarjáni Rendőrkapitányság szakembere a bűnmegelőzés és áldozatvédelem témakörében tartott egy rendkívül hasznos, informatív és mindig aktuális jellegű tájékoztatást a napokban a Siktek és Nagyothallók Országos Szövetség Nógrád Megyei Szervezet tagjai részére.

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság szakembere felhívta a résztvevők figyelmét az értékek, vagyontárgyak és személyes okmányok védelmére, továbbá kihangsúlyozta az idegenekkel való találkozás veszélyeit is. Ezt követően a trükkös lopások, az internetes csalások kapcsán tartott bűnmegelőzési előadást, majd a résztvevőknek elmondta, hogy mit tegyenek az áldozattá válás elkerülése érdekében, vagy mi a teendő akkor, ha a bűncselekmény már megtörtént.

Az előadáson résztvevők ezt követően az ismertetett témákban oktató jellegű videofilmet láthattak, majd Bárnai Kinga rendőr őrnagy asszonytól választ kaphattak felmerült kérdéseikre, végül pedig kiadványokat és a biztonságos közlekedéshez szükséges eszközöket is kaptak.

A bűnmegelőzési előadás jelnyelvi tolmács segítségével valósult meg.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 08:44, csütörtök | Helyi

Kétnapos állásbörze a Corvinus Egyetemen.

Kétnapos a Corvinus Egyetem idei karrierexpója, ahol több mint kétszáz állásajánlat közül lehet válogatni szerdán és csütörtökön.

2024. Április 25. 08:00, csütörtök | Helyi

Csak futó zápor szakíthatja meg a napsütést.

Felszakadozik a felhőzet, reggel már csak néhol eshet. Napközben a sok napsütés mellett gomolyosodni kezd az ég, és elszórtan főként a Dunántúlon.

2024. Április 24. 17:00, szerda | Helyi

VOLT EGYSZER EGY ACÉLGYÁR - VIDEÓN AZ 1. ÉS 2. RÉSZ

Az első rész: Az acélgyár "hagyatéka". Mit visz a patak víze? Mi rejtőzik a föld alatt? Mi maradt még a főépület legalsó szintjén? A második rész: Az acélgyár "aranykora". Riportunkban két korábbi dolgozó idézi fel a történteket...

2024. Április 24. 12:12, szerda | Helyi

Megbukott az adóellenőrzésen egy használtautó-kereskedő, 54 autót foglaltak le-

Megbukott az adóellenőrzésen az a használtgépjármű-kereskedő, aki nyilvántartásait meghamisítva fiktív kölcsönszerződésekkel fedte el bevételeit