Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2019. Február 27. 12:11, szerda | Helyi
Forrás: police

Balesetmegelőzésről kicsiknek

Balesetmegelőzésről kicsiknek

Speciális pedagógiai igényű gyermekek részére tartott balesetmegelőzési előadást a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság szakembere Salgótarjánban.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság évek óta kiemelt figyelmet fordít a gyermekek biztonságos közlekedésre való nevelésére. A salgótarjáni Illyés Gyuláné Óvoda, Általános Iskola, Speciális Szakiskola tanulói részére tartott balesetmegelőzési előadást a főkapitányság szakembere 2019. február 26-án. Tamás-Kovács Andrea rendőr őrnagy játékos feladatokon keresztül ismertette a speciális pedagógiai igényű, sajátos nevelési igényű gyermekekkel a biztonságos közlekedés szabályait, a közlekedési jelzőtáblákat, valamint a balesetek megelőzésének lehetőségét, továbbá kiemelte a láthatósági eszközök használatának fontosságát is.

A résztvevőknek lehetőségük nyílt kipróbálni az úgynevezett részeg szemüveget, valamint beülhettek egy rendőrautóba is. A gyermekek a program zárásaként fényvisszaverő matricát és édességet kaptak ajándékba.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 20:00, péntek | Helyi

Speedmarathon!!!

Az Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózata.

2024. Április 19. 19:52, péntek | Helyi

A KDNP Nógrád vármegyei választmányának ülése

A Kereszténydemokrata Néppárt Salgótarjáni Alapszervezete látta vendégül a párt vármegyei választmányát csütörtökön délután a Szent József -plébánia Réz Marián termében.

2024. Április 19. 10:26, péntek | Helyi

Rendőrautóban érkezett a meglepetés.

Munkatársaink adományoztak a rászoruló családoknak Salgótarjánban, és a járás településein.

2024. Április 19. 08:51, péntek | Helyi

Várják a javaslatokat az egész napos sebességmérő akció helyszíneire.

Huszonnégy órás sebességmérő akciót tart a rendőrség április 19-én reggel 6 órától, a helyszínekre bárki tehet javaslatot.