Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2018. Július 11. 10:17, szerda | Helyi
Forrás: police

Balesetek Nógrád megyében, az elmúlt 24 órából

Balesetek Nógrád megyében, az elmúlt 24 órából

Az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel és egy anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a megye rendőrei.

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt 2018. július 10-én az éjszakai órákban Kishartyán belterületén. A Dózsa úton közlekedett személygépkocsival egy 30 éves férfi, amikor egy balra ívelő útkanyarulatban lesodródott az úttestről és az egyik ingatlan kerítésének ütközött. Az intézkedés során a sofőrrel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott, ezért a férfit további mintavétel céljából előállították a Salgótarjáni Rendőrkapitányságra.

A megye területén további egy anyagi káros közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

A rendőrség a balesetek körülményeit vizsgálja.

A közlekedésbiztonság javítása és a balesetek megelőzése érdekében a rendőrség nagy hangsúlyt fektet az ittasan, illetve bódult állapotban vezetők forgalomból való kiszűrésére. Az ittas járművezetés nagyban növeli a balesetek bekövetkezésének kockázatát, ezért a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság kéri a közlekedőket, hogy ha alkoholt fogyasztottak, ne vezessenek!

Címkék: 2018., baleset

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 10:16, kedd | Helyi

Több mint harmincmillió látogatót várnak Rómába a 2025-ös szentévben.

Több mint harmincmillió látogató érkezésével számolnak Rómában a 2025-re meghirdetett jubileumi szentévben, ami jelentős infrastrukturális és biztonsági felkészülést igényel.

2024. Április 23. 09:58, kedd | Helyi

Czomba Sándor: munkához juthatnak a tartós álláskeresők.

A tartós álláskeresők elhelyezkedését segíti az 1,7 milliárd forint hazai forrásból megvalósuló program, amelyre hétfőtől lehet jelentkezni - mondta a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára

2024. Április 23. 09:00, kedd | Helyi

Sportkavalkád - sportválasztó és nosztalgia sportnap, 2024. május 31-én, a Sportcentrumban!

Válassz sportot Salgótarjánban! 2024. május 31-én, a Sportcentrumban! A salgótarjáni Városi Sportcentrumban sportválasztó és nosztalgia sportnapra várják az érdeklődőket.

2024. Április 23. 08:38, kedd | Helyi

Nébih: a tavalyinál kevesebb bírsággal zárult a tavaszi élelmiszerellenőrzés.

Körülbelül ugyanannyi figyelmeztetéssel, de a tavalyinál kevesebb bírsággal zárult az április 1-jén véget ért, országos élelmiszer-ellenőrzés - közölte a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih)