Városlista
2019. február 22, péntek - Gerzson

Hírek

2018. Október 11. 10:43, csütörtök | Helyi
Forrás: police

Balesetek az elmúlt 24 órából - videóval

Balesetek az elmúlt 24 órából - videóval

Az elmúlt 24 órában egy halálos kimenetelű, egy személyi sérüléssel járó és egy anyagi káros közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Mint ahogy arról korábban hírt adtunk, halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2018. október 10-én a délelőtti órákban Szécsény külterületén.

Az éjszakai órákban a 22-es számú főúton, Őrhalom irányából Szécsény felé közlekedett egy 52 éves férfi személygpépkocsival, amikor a jármű elé egy vaddisznó ugrott. A vezető az ütközést a fékezés ellenére sem tudta elkerülni.

Nemti, Kossuth úton közlekedett egy 19 éves férfi személygépkocsival 2018. október 11-én a hajnali órákban, amikor egy úton fekvő szarvast akart kikerülni, ezért áttért a szembe jövő forgalmi sávba, ahol egy másik gépjármű közlekedett. A férfi, azért hogy a frontális ütközést elkerülje jobbra rántotta a kormányt, majd az úttest melletti vízelvezető árokba hajtott. A 19 éves vezető a baleset következtében megsérült.

Felhívjuk a járművezetők figyelmét, hogy minden esetben fokozott óvatossággal és kellő körültekintéssel közlekedjenek! Legyenek előzékenyek a közlekedés más résztvevőivel szemben és a szabályokat betartva, járműveik sebességének helyes megválasztásával vegyenek részt a közúti forgalomban!

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság balesetmentes közlekedést kíván!

Ezek érdekelhetnek még

2019. Február 22. 13:23, péntek | Helyi

Akár SMS-ben is kérhető a postázás

Akinek nincsen ügyfélkapu-regisztrációja, idén is kérheti a Nemzeti Adó- és Vámhivataltól szja-bevallási tervezetének postázását.

2019. Február 22. 09:44, péntek | Helyi

Lakástűzben vesztette életét egy ember Pásztón

Tűz keletkezett egy Pásztó, Liget utcai családi ház egyik szobájában csütörtök kora este, az egyik lakó életét már nem lehetett megmenteni.

2019. Február 20. 10:02, szerda | Helyi

Őrizetben a sziráki betörő

A pásztói rendőrök elfogtak egy 31 éves férfit, aki több sziráki ingatlanba is betört.

2019. Február 20. 08:50, szerda | Helyi

Emberéletet követelt a tűz Diósjenőn

Tűz volt egy diósjenői családi házban hétfőn kora este, a tűzoltók az oltási munkálatok közben egy elhunytat találtak az egyik kiégett helyiségben.