Városlista
2018. december 13, csütörtök - Luca

Hírek

2018. Október 11. 10:43, csütörtök | Helyi
Forrás: police

Balesetek az elmúlt 24 órából - videóval

Balesetek az elmúlt 24 órából - videóval

Az elmúlt 24 órában egy halálos kimenetelű, egy személyi sérüléssel járó és egy anyagi káros közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Mint ahogy arról korábban hírt adtunk, halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2018. október 10-én a délelőtti órákban Szécsény külterületén.

Az éjszakai órákban a 22-es számú főúton, Őrhalom irányából Szécsény felé közlekedett egy 52 éves férfi személygpépkocsival, amikor a jármű elé egy vaddisznó ugrott. A vezető az ütközést a fékezés ellenére sem tudta elkerülni.

Nemti, Kossuth úton közlekedett egy 19 éves férfi személygépkocsival 2018. október 11-én a hajnali órákban, amikor egy úton fekvő szarvast akart kikerülni, ezért áttért a szembe jövő forgalmi sávba, ahol egy másik gépjármű közlekedett. A férfi, azért hogy a frontális ütközést elkerülje jobbra rántotta a kormányt, majd az úttest melletti vízelvezető árokba hajtott. A 19 éves vezető a baleset következtében megsérült.

Felhívjuk a járművezetők figyelmét, hogy minden esetben fokozott óvatossággal és kellő körültekintéssel közlekedjenek! Legyenek előzékenyek a közlekedés más résztvevőivel szemben és a szabályokat betartva, járműveik sebességének helyes megválasztásával vegyenek részt a közúti forgalomban!

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság balesetmentes közlekedést kíván!

Ezek érdekelhetnek még

2018. December 12. 16:00, szerda | Helyi

Megújult az Üvegfúvók című szobor Salgótarjánban

2018. December 12. 15:22, szerda | Helyi

Bemutatták a baloldali pártok polgármesterjelöltjét Salgótarjánban

A jelenlegi városvezetőt, Fekete Zsoltot indítja polgármesterjelöltként a jövő évi önkormányzati választáson az MSZP, a DK és a Tarjáni Városlakó Egyesület Salgótarjánban

2018. December 11. 13:02, kedd | Helyi

Autókat, buszmegállót rongáltak

Egy karancslapujtői testvérpárt hallgattak ki gyanúsítottként a salgótarjáni nyomozók.

2018. December 05. 11:12, szerda | Helyi

Salgótarjáni italboltba törtek be

Az egyik betörő a helyszínen hagyta iratait, melyet a salgótarjáni rendőrök megtaláltak.