Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2016. Február 09. 09:32, kedd | Helyi
Forrás: police

Ajándékcsomag a gyermekeknek

Ajándékcsomag a gyermekeknek

A Nógrád Megyei Baleset-megelőzési Bizottság is részt vett a salgótarjáni jótékonysági rendezvényen.

A Salgótarjáni Városi Sportcsarnokban 2016. február 6-án rendezték meg a második jótékonysági amerikai foci tornát. A színvonalas rendezvény lebonyolításához igyekeztek a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Baleset-megelőzési Bizottság szakemberei is hozzájárulni, akik baleset-megelőzési célt szolgáló ajándékokat adtak át a gyerekek részére. A jelenlévők a helyszínen kipróbálhatták továbbá az ott kiállított motorkerékpár szimulátorokat is, melyek segítségével biztonságos körülmények között gyakorolhatók a KRESZ szabályai.

Tamás Kovács Andrea rendőr őrnagy, a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Baleset-megelőzési Bizottság előadója a bizottság nevében - segítve a Gyermekosztályon tartózkodó kis betegek felépülését, gyógyulását - egy ajándékcsomagot adott át a Szent Lázár Megyei Kórház Csecsemő - és Gyermekgyógyászati Osztály főorvosa, Dr. Szabó Attila részére.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 15. 09:45, hétfő | Helyi

A hétvége eseményei.

Balesetet szenvedett egy siklóernyős,Nádas és száraz fű égett ötven négyzetméteres területen,Letért az úttestről és egy villanyoszlopnak ütközött egy kisbusz,Hulladék égett egy három köbméteres fém konténerben.

2024. Április 15. 08:00, hétfő | Helyi

Jön a hidegfront, heves zivatar is lehet.

Az ország déli-délkeleti felén szinte zavartalan lesz a napsütés, északon, északnyugaton több lesz a felhő az égen. Egy hidegfront hatására a délután második felétől itt már záporok, zivatarok alakulhatnak ki.

2024. Április 15. 07:19, hétfő | Helyi

Az új telefonok egyik legbosszantóbb problémájára talált megoldást az Apple

Egy új telefon kicsomagolása mindig szórakoztató élmény, a kezdeti izgalmakat azonban könnyen megkeseríthetik a beüzemelési folyamatok. A legtöbb esetben ugyanis a vásárlás előtt a készülék már hetek,

2024. Április 15. 07:05, hétfő | Helyi

Világító szőnyeg led technológiával

A Philips (világítástechnika) és a Desso (padlószőnyeg) a közelmúltban egy olyan partnerségi megállapodást dolgozott ki, melyben a LED technológiát egy úgynevezett fényáteresztő szőnyeggel egyesítik majd.