Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2012. Október 29. 10:59, hétfő | Helyi
Forrás: infonograd

A havazás Salgótarjánt sem kerüli el

A havazás Salgótarjánt sem kerüli el

A tegnap éjszaka kezdődött havazás megyénket is elérte, reggel óta szakadatlanul havazik, és az előrejelzések szerint egyelőre marad a hideg és a hó is.

A Dunántúl után az északi országrész, így megyénk és Salgótarján sem maradt hó nélkül, a hajnali óráktól folyamatosan, megszakítás nélkül havazik a megyeszékhelyen, változó intenzitással, ezzel kissé nehezebbé téve a hét első munkanapját és a közlekedést. Az utak jelenleg is csúsznak, vizesek, latyakosak, de ennek ellenére jól járhatók. Az Útinform információi szerint Nógrád megye területén nincsenek sem balesetek, sem forgalomkorlátozások, azonban a megváltozott útviszonyok miatt érdemes felkészülten útnak indulni és fokozottan ügyelni a közlekedés során a balesetek elkerülése érdekében.

Az előrejelzések szerint a havazás és a hideg időjárás még marad egy ideig, sőt a hidegebb országrészekben nem is fog elolvadni a lehullott csapadék. Ma, vagyis hétfőn borult idő várható és többfelé várható havas eső, hó vagy eső. Keddre valamelyest már javulni fog az idő a szakemberek szerint, a reggelek viszont hidegek lesznek, és napközben sem emelkedik a hőmérséklet 10 fok fölé. Szerdára nem jósolnak csapadékot a meteorológusok, de csütörtökön és pénteken ismét lehet számítani némi esőre. Szombaton pedig megérkezik a felmelegedés, ekkor már 15-16 fok valószínű.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 08:44, csütörtök | Helyi

Kétnapos állásbörze a Corvinus Egyetemen.

Kétnapos a Corvinus Egyetem idei karrierexpója, ahol több mint kétszáz állásajánlat közül lehet válogatni szerdán és csütörtökön.

2024. Április 25. 08:00, csütörtök | Helyi

Csak futó zápor szakíthatja meg a napsütést.

Felszakadozik a felhőzet, reggel már csak néhol eshet. Napközben a sok napsütés mellett gomolyosodni kezd az ég, és elszórtan főként a Dunántúlon.

2024. Április 24. 17:00, szerda | Helyi

VOLT EGYSZER EGY ACÉLGYÁR - VIDEÓN AZ 1. ÉS 2. RÉSZ

Az első rész: Az acélgyár "hagyatéka". Mit visz a patak víze? Mi rejtőzik a föld alatt? Mi maradt még a főépület legalsó szintjén? A második rész: Az acélgyár "aranykora". Riportunkban két korábbi dolgozó idézi fel a történteket...

2024. Április 24. 12:12, szerda | Helyi

Megbukott az adóellenőrzésen egy használtautó-kereskedő, 54 autót foglaltak le-

Megbukott az adóellenőrzésen az a használtgépjármű-kereskedő, aki nyilvántartásait meghamisítva fiktív kölcsönszerződésekkel fedte el bevételeit