Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2018. Április 24. 12:30, kedd | Helyi
Forrás: The Body Shop

5 Természet ihlette formula a frissítő hidratálásért

5 Természet ihlette formula a frissítő hidratálásért

Frissít, hidratál és feldob. Életmentő a kánikulában, s pillanatok alatt felfrissíti a sminket és ragyogóvá változtatja a nyúzott, kiszáradt, stresszes bőrt.

Az arcpermet a szezon Jolly Jokere. A The Body Shop ötféle hangulathoz öt különböző illatú és összetételű arcpermetet álmodott meg. Szinte biztos, hogy ezek lesznek a nyár közönségkedvencei.

Az arcpermet olyan a bőrünknek, mint egy nagy pohár víz akkor, amikor a legszomjasabbak vagyunk. A pörgős hétköznapokban bőrünk napközben is igényelhet egy kis frissítő hidratálást. Elég csupán egy-két fújás a kedvenc illatunkból és azonnal felfrissül a bőr akár reggel felkelés után, akár mielőtt nekivágunk az éjszakai bulinak, mégpedig anélkül, hogy elkenődne a sminkünk.

A The Body Shop multi-funkciós arcpermeteket a természet ihlette, és 100% vegán formulával készültek. Az 5 féle arcpermet minden bőrtípus igényeit kielégíti ápoló és természetes alapanyagaival. A Mandarinos tökéletes az álmos reggelekre. Mandarin kivonatot, brazil camu-camu bogyókivonatot valamint koffeint tartalmaz, ami segít felébreszteni és élénkíteni a bőrt.

A nyugtatásra vágyó bőr számára a kókuszvízzel és aloe verával gazdagított Kókuszos arcpermet a jó választás, hiszen a szűz kókuszolajban található laurinsav (telített zsírsav) vírus, baktérium- és gombaölő hatású (belsőleg és külsőleg is), hidratál, gátolja a szabadgyök-képződést, s így lelassítja a bőr öregedését.

A Mentás arcpermet kaolin porral és tengeri hínárkivonatokkal lett gazdagítva, hogy a frissítésen és a hidratáláson kívül, segítsen a zsíros bőr mattításában is. Az aloe vera hatékonyan harcol a bőrirritációk ellen, s regeneráló szere a pattanásos, gyulladt bőrnek. Segít a hegesedésben, s csökkenti a bőr kipirosodását, valamint a faggyútermelést is. A mentának pedig nyugtató, hűsítő és tisztító hatása van, ellazítja a bőrt, és segít összpontosítani a különböző feladatok elvégzésében.

Az olasz eper kivonattal gazdagított Epres arcpermet használata puhává varázsolja az arcbőrt. Gyorsan beszívódik, így egész nap bármikor, még sminkre is használhatod, amikor úgy érzed, hogy a bőrödnek egy kis ápolásra, extra törődésre van szüksége.

A ragyogásért a málna- és brit rózsaeszencia-kivonattal gazdagított British Rose arcpermetet érdemes kipróbálni. Mindegy, hogy normál, zsíros, száraz vagy kombinált a bőröd, a rózsavíz jótékony hatással lesz rá, hiszen hidratál és tonizál, erre pedig minden bőrtípusnak szüksége van. Remek bőrfertőtlenítő és -összehúzó hatása van, képes csillapítani a bőrpírt. Minden bőrtípus számára megnyugvást nyújt, de a pirosodásra hajlamos, valamint az idősödő bőr számára kifejezetten áldásos a hatása. Magas vitamintartalmának és antioxidáns tartalmának köszönhetően kiválóan nyugtatja és táplálja az arcbőrt.

A The Body Shop oldalán megtalálod a hangulatodhoz leginkább passzolót a lélekápoló és hidratáló arcpermetek közül.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 15:00, csütörtök | Helyi

Ismét jótékonysági koncert Nógrád vármegyében.

A rendőrök a Mátraverebély-Szentkút kegytemplomában megrendezett jótékonysági est bevételét a szécsényi Ferences Betánia Idősek Otthona és Testvéri Közössége részére ajánlották fel.

2024. Április 25. 14:21, csütörtök | Helyi

Egyhangúlag elfogadták a beszámolóját.

Salgótarján Megyei Jogú Város Közgyűlése előtt értékelte a rendőrkapitányság tevékenységének elmúlt egy évét Bárnai Balázs rendőr alezredes, kapitányságvezető.

2024. Április 25. 13:00, csütörtök | Helyi

A közgyűlés előtt számolt be Nógrád vármegye rendőrfőkapitánya.

A beszámolót egyhangúlag elfogadta a képviselőtestület.

2024. Április 25. 08:44, csütörtök | Helyi

Kétnapos állásbörze a Corvinus Egyetemen.

Kétnapos a Corvinus Egyetem idei karrierexpója, ahol több mint kétszáz állásajánlat közül lehet válogatni szerdán és csütörtökön.