Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2014. November 25. 12:00, kedd | Helyi
Forrás: infonograd

Új tanácsnokok Salgótarjánban

Új tanácsnokok Salgótarjánban

Két új tanácsnokot választott Salgótarján önkormányzata.

Salgótarján Megyei Jogú Város Közgyűlése koordinációs tanácsnoknak Turcsány László helyi önkormányzat képviselőt, közbiztonsági tanácsnoknak Homoga László helyi önkormányzati képviselőt választotta meg képviselői megbízatásuk idejére.
A koordinációs feladatok ellátásával megbízott tanácsnok koordinációs, érdekegyeztető munkát végez a közgyűlés tevékenységében, és folyamatosan kapcsolatot tart a közgyűlés képviselőcsoportjaival. A közbiztonsági feladatok ellátásával megbízott tanácsnok kapcsolatot tart és együttműködik a közbiztonsági és civil szervezetekkel, figyelemmel kíséri a város közbiztonsági helyzetét, valamint javaslatot tesz a közbiztonságot javító intézkedésekre.

További híreink

Címkék: tanácsnok

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 08:44, csütörtök | Helyi

Kétnapos állásbörze a Corvinus Egyetemen.

Kétnapos a Corvinus Egyetem idei karrierexpója, ahol több mint kétszáz állásajánlat közül lehet válogatni szerdán és csütörtökön.

2024. Április 25. 08:00, csütörtök | Helyi

Csak futó zápor szakíthatja meg a napsütést.

Felszakadozik a felhőzet, reggel már csak néhol eshet. Napközben a sok napsütés mellett gomolyosodni kezd az ég, és elszórtan főként a Dunántúlon.

2024. Április 24. 17:00, szerda | Helyi

VOLT EGYSZER EGY ACÉLGYÁR - VIDEÓN AZ 1. ÉS 2. RÉSZ

Az első rész: Az acélgyár "hagyatéka". Mit visz a patak víze? Mi rejtőzik a föld alatt? Mi maradt még a főépület legalsó szintjén? A második rész: Az acélgyár "aranykora". Riportunkban két korábbi dolgozó idézi fel a történteket...

2024. Április 24. 12:12, szerda | Helyi

Megbukott az adóellenőrzésen egy használtautó-kereskedő, 54 autót foglaltak le-

Megbukott az adóellenőrzésen az a használtgépjármű-kereskedő, aki nyilvántartásait meghamisítva fiktív kölcsönszerződésekkel fedte el bevételeit