Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2015. Június 29. 08:30, hétfő | Helyi
Forrás: salgotarjan.hu

Új háziorvos Salgótarjánban

Új háziorvos Salgótarjánban

A „Szakembereket Salgótarjánba!” program keretében új háziorvos kezdte meg tevékenységét a város 12. számú körzetében.

A "Szakembereket Salgótarjánba!” program célja, hogy elősegítse a város jövője szempontjából értékes szakképesítéssel és szaktudással rendelkezők városban történő letelepedését, illetve, hogy a piacképes szakmával és felsőfokú végzettséggel rendelkező szakemberek szellemi tőkéjüket Salgótarjánba visszatérve, vagy itt letelepedve a város fejlődése érdekében kamatoztathassák. A program keretében Salgótarján Megyei Jogú Város Önkormányzata meghatározott időtartamra, 90%-os mértékű kedvezményes bérleti díjjal történő bérbeadással önkormányzati bérlakást biztosít a pályázók számára. A pályázó, dr. Lőrincz Attila a programhoz kapcsolódó rendeletben foglaltaknak megfelelően nyújtotta be pályázatát az önkormányzathoz. A szakember Marosvásárhelyen, az Orvos- és Gyógyszerészettudományi Egyetemet szerzett orvosi diplomát 1986-ban, majd 1998-ban háziorvostanból szakvizsgázott. A pályázóval történő szerződés megkötését a városi közgyűlés támogatta, így dr. Lőrincz Attila 2015. július 1-jétől Salgótarjánban, a 12. sz. felnőtt háziorvosi körzet háziorvosaként folytatja orvosi praxisát.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 20:48, kedd | Helyi

Esős, záporos, kissé szeles idő.

Egy ciklon halad át felettünk, emiatt felhős, borongós időben lesz részünk, és sokfelé számíthatunk esőre, záporokra, keleten, északkeleten zivatarokra is. Több tájegységünkön kiadósabb eső várható.

2024. Április 23. 15:45, kedd | Helyi

Sportkavalkád - sportválasztó és nosztalgia sportnap, 2024. május 31-én, a Sportcentrumban!

Válassz sportot Salgótarjánban! 2024. május 31-én, a Sportcentrumban! A salgótarjáni Városi Sportcentrumban sportválasztó és nosztalgia sportnapra várják az érdeklődőket.

2024. Április 23. 15:42, kedd | Helyi

Sportoló Nemzet sportszakmai országjárás indul májusban.

Sportoló Nemzet sportszakmai országjárás indul május elején, azzal a céllal, hogy a lehető legtöbb ember megismertessen a sport területén az elmúlt 14 évben elért eredményekkel.

2024. Április 23. 14:50, kedd | Helyi

Új szén-dioxid-megkötő módszert tesztelését kezdi meg az OMV-Petrom.

Új szén-dioxid-megkötő módszer tesztelését kezdi meg az OMV Petrom - közölte a kőolajipari vállalat.