Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2014. November 23. 12:00, vasárnap | Helyi
Forrás: infonograd

Teljesítménytúrázók elismerése

Teljesítménytúrázók elismerése

Minden túraév végén ünnepélyes keretek között hagyományos serlegdíjazással egybekötve tartják meg a Mátra teljesítménytúrázója túramozgalom díjátadó ünnepségét.

Idén november 23-án tartották volna a programot, de ezt az utolsó pillanatban el kellett halasztani. A díjátadó ünnepség új időpontja december 7. vasárnap,helye : Gyöngyös, Kolping ház, Török Ignác út 1. szám lesz.- tudtuk meg Molnár Zsolttól a túrarendezvényt lebonyolító rózsaszentmártoni Hérics TTSE vezetőjétől, a sorozat egyik főszervezőjétől.
A tavaszi mátrai túra után évközben még sok kilométert kellett teljesíteniük a részvevőknek, hogy évvégén a díjazottak közé kerüljenek. Képünkön, Idén három Szurdokpüspöki túrázó Deszpoth Hajnalka, Kosik Tiborné, Kosik Tibor is az elismertek közé került.
A teljesítménytúra elmúlt évi értékelése során 136 fő érdemelte ki a túramozgalom I.-II.-III. fokozatú elismerését. Ebben az évben a túratávok összesítése alapján 130 túrázót fognak díjazni. Előzetes számítások alapján Nógrád megyéből: Szomszéd Sándor,Szomszédné Halász Erzsébet ,Utassy Gábor (Bátonyterenye),Feuerstahler Éva,(Nőtincs), Gherdán Rozália,Gherdán Tamás(Tar), Nagy-György Sándor (Jobbágyi), Kurunczi Nándor, (Szarvasgede), Cserháti Tibor, Deszpoth Hajnalka, Kosik Tibor, Kosik Tiborné(Szurdokpüspöki),Bakallár Tímea, Balás Csaba, Maksó Róbert, Dr. Szabad Gergő(Pásztó), vehet majd át éves túra teljesítményükért különböző fokozatú elismeréseket.

Forrás: nogradsport.wordpress.com

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 20. 13:00, szombat | Helyi

Füstbe ment üzlet!

A bátonyterenyei nyomozók őrizetbe vették azt a nőt, aki Mátraterenyén árult kábítószert.

2024. Április 20. 11:42, szombat | Helyi

Betiltaná a hétvégi kocsikázást a német közlekedési miniszter

Németországnak nem sikerült elérnie kitűzött klímaterveit, úgyhogy egészen szokatlan tervekkel állnak elő, hogy javítsanak az értékeken. Volker Wissing, Németország közlekedésügyi minisztere kijelentette:

2024. Április 20. 09:21, szombat | Helyi

Kerékpárosbarát szezonnyitót tartanak a hétvégén.

Idén is meghirdette a szezonnyitó kerékpárosbarát hétvégét a Magyar Kerékpáros Turisztikai Szövetség (MAKETUSZ) április 20-21-ére, az eseményhez több mint 80 vendéglátóhely, szálláshely és látványosság csatlakozott.

2024. Április 20. 09:09, szombat | Helyi

BMW-Lufthansa-megállapodás: nagyobb repülők közlekednek Debrecen és München között.

A debreceni autógyárát érintő társasági szerződést kötött a BMW Group a Lufthansa légitársasággal, ennek értelmében nagyobb befogadóképességű repülőket közlekedtetnek Debrecen és München között.