Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2014. Július 22. 13:30, kedd | Helyi
Forrás: infonograd

Személygépkocsival lopták a fát

Személygépkocsival lopták a fát

A rendőrök elfogták a két nógrádszakáli férfit, a kivágott tölgyfát és a bűncselekmény elkövetéséhez használt járművet lefoglalták.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába érkezett a bejelentés 2014. július 20-án 19 órakor, miszerint Nógrádszakál külterületén két személy fát lop. A járőrök perceken belül a helyszínre értek, ahol a tettesek által hátrahagyott - forgalmi rendszám nélküli - személygépkocsiban és a jármű környékén frissen kivágott tölgyfát találtak. A beszerzett adatok alapján rövid időn belül beazonosították, és elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható T. Tamás 25 éves és R. Dezső 18 éves nógrádszakáli lakosokat.
A rendőrök a Szécsényi Rendőrkapitányságra előállították és lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki a két férfit, akik a cselekmény elkövetését elismerték. Az eltulajdonításhoz használt járművet a nyomozók lefoglalták, a tűzifának szánt fát a lefoglalását követően a sértett erdészeti társaság képviselőjének visszaadták.

InfoBlogok

Címkék: falopás

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 20. 13:00, szombat | Helyi

Füstbe ment üzlet!

A bátonyterenyei nyomozók őrizetbe vették azt a nőt, aki Mátraterenyén árult kábítószert.

2024. Április 20. 11:42, szombat | Helyi

Betiltaná a hétvégi kocsikázást a német közlekedési miniszter

Németországnak nem sikerült elérnie kitűzött klímaterveit, úgyhogy egészen szokatlan tervekkel állnak elő, hogy javítsanak az értékeken. Volker Wissing, Németország közlekedésügyi minisztere kijelentette:

2024. Április 20. 09:21, szombat | Helyi

Kerékpárosbarát szezonnyitót tartanak a hétvégén.

Idén is meghirdette a szezonnyitó kerékpárosbarát hétvégét a Magyar Kerékpáros Turisztikai Szövetség (MAKETUSZ) április 20-21-ére, az eseményhez több mint 80 vendéglátóhely, szálláshely és látványosság csatlakozott.

2024. Április 20. 09:09, szombat | Helyi

BMW-Lufthansa-megállapodás: nagyobb repülők közlekednek Debrecen és München között.

A debreceni autógyárát érintő társasági szerződést kötött a BMW Group a Lufthansa légitársasággal, ennek értelmében nagyobb befogadóképességű repülőket közlekedtetnek Debrecen és München között.