Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2014. Szeptember 25. 10:00, csütörtök | Helyi
Forrás: infonograd

Szakmai út Nyitrára: vállalkozók jelentkezését várják

Szakmai út Nyitrára: vállalkozók jelentkezését várják

A Nógrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara és a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Magyar-Szlovák Tagozata szakmai utat szervez Nyitrára.

A szlovákiai városban 2014. szeptember 30.-október 3. között kerül sor a LIGNUMEXPO-LES 2014. A Nyitrai Agrokomplex Kiállítási Központban sorra kerülő rendezvényt, mely a nemzetközi faipari gépek, berendezések és anyagok kiállítása és 15. nemzetközi erdészeti kiállítás mindig nagy érdeklődés kíséri. A kiállítást kétévente rendezik meg, tematikája az erdőgazdálkodás, fakitermelés, fafelhasználás az építészetben és bútorgyártásban. A kiállítók faipari és bútoripari gépek, berendezések, termékek gyártói, beszállítói, valamint fafeldolgozási technológiák.
A részvétel feltételeiről, az utazásról és a részletes programról a Nógrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamarában adnak bővebb információkat.

Címkék: Nyitra

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 08:00, szerda | Helyi

Esős, záporos, kissé szeles idő.

Egy ciklon halad át felettünk, emiatt felhős, borongós időben lesz részünk, és sokfelé számíthatunk esőre, záporokra, keleten, északkeleten zivatarokra is. Több tájegységünkön kiadósabb eső várható.

2024. Április 24. 06:20, szerda | Helyi

VOLT EGYSZER EGY ACÉLGYÁR

Mit visz a patak víze? Mi rejtőzik a föld alatt? Mi maradt még a főépület legalsó szintjén? Riportunkban két korábbi dolgozó idézi fel az ott történteket.

2024. Április 23. 15:45, kedd | Helyi

Sportkavalkád - sportválasztó és nosztalgia sportnap, 2024. május 31-én, a Sportcentrumban!

Válassz sportot Salgótarjánban! 2024. május 31-én, a Sportcentrumban! A salgótarjáni Városi Sportcentrumban sportválasztó és nosztalgia sportnapra várják az érdeklődőket.

2024. Április 23. 15:42, kedd | Helyi

Sportoló Nemzet sportszakmai országjárás indul májusban.

Sportoló Nemzet sportszakmai országjárás indul május elején, azzal a céllal, hogy a lehető legtöbb ember megismertessen a sport területén az elmúlt 14 évben elért eredményekkel.