Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2014. Szeptember 02. 12:00, kedd | Helyi
Forrás: infonograd

Kikapott Kisvárdán az SBTC

Kikapott Kisvárdán az SBTC

Egy korai találatnak köszönhetően tartotta otthon a három pontot a Kisvárda-Master Good csapata.

Labdarúgó NB III Keleti Csoport, 3. forduló: Kisvárda-Master Good – SBTC-Puebla 1-0 (1-0)
Kisvárda, Várkerti Sportpálya 500 néző V.: Szilágyi S. (Kövér T., Berecz A.)
Kisvárda: Vasas – Kovács I., Mboussi, Hegedűs, Kornutyak – Erős G. (Brankovics 64.), Fodor, Orosz, Kardos (Minczér 7.) – Nagy R., M. Milovac (Módis 79.) Vezetőedző: Révész Attila
SBTC: Kozma – Privigyei, Üveges, Csornij (Szlezák B. 46.), Farkas N. – Maicon – Toricska, Popovics, Banai, Kiss K. – Horváth R. (Olasz 69.) Vezetőedző: Tamási Zoltán
Gl: Nagy R. (12.)
Sárga lap: Brankovics (84.), Minczér (88.) ill. Privigyei (15.), Maicon (17.), Toricska (50.), Kiss K. (60.)
11. perc: Fodor remekül adott középre a bal szélről, középen Nagy robban a kapu elé, és 8 méterről kapásból a léc alá belsőzött. (1-0)
22. perc: Erős emelt a kapu felé 18 méterről, a labda pedig kevéssel kerülte el a bal kapufát.
34. perc: Popovics próbálkozott lövéssel 20 méterről, azonban alaposan célt tévesztett.
38. perc: Milovac fordult a kapura Üveges szorításában, a jobb alsóba tartó lövését Kozma szépen védte lábbal.
42. perc: Ismét Popovics próbálkozna, azonban lövését blokkolják. A lepattantó Maicon elé kerül, aki 18-tól alaposan fölé lő.
54. perc: Jobb oldali szabadrúgás után Hegedűs lőtt a tizenhatos vonaláról, lövése három méterrel kerülte el a bal kapufát.
62. perc: A hazaiak védője számította el a labda ívét, ami után Toricska viharzott el a bal szélen, egy befelé cselt követően pedig 13 méterről tekert kevéssel a bal kapufa mellé.
72. perc: Fodor lépett ki a védők között, nagy helyzetben 14 méterről lőtt, a középre tartó labdát Kozma bravúrral védte.
77. perc: Ismét Fodor cikázott el a védők között, 13 méterről pedig kevéssel a felső léc fölé bombázott.
91. perc: Popovics jobb oldali szöglete után Üveges fejelhetett, a nagy kavarodásban azonban a hazaiak a gólvonal elől mentettek.
92. perc: Hatalmas helyzet a hazaiaktól is. Módis harcolta ki a labdát a bal oldali alapvonalnál, középre passzolt, Fodor jobb alsóba tartó lövését pedig hatalmas bravúrral védte Kozma.
Kocsis János (technikai vezető): A 10. perc után sikerült megszereznünk a vezetést egy gyönyörű támadás után, mellette pedig úgy gondolom, hogy végig domináltunk az első félidőben. A második félidő leginkább mezőnyjátékkal telt, egy vendég lehetőséget leszámítva ott is nekünk voltak nagyobb lehetőségeink. Sajnos helyzeteink kimaradtak ezért szoros lett a vége, de örülhetünk, hiszen három pontot szereztünk, és ma ez volt a legfontosabb.
Tamási Zoltán: Szerettük volna a korai gólt elkerülni, de sajnos egy figyelmetlenség után a hazaiak megszerezték a vezetést. A második félidőben volt két-három olyan lehetőségünk, amit ha kihasználunk egy döntetlenre jók lehettünk volna. Az biztos, hogy egy-két embernek még ennél a szintnél is többet kell nyújtania. Ez a Kisvárda egy verhető csapat volt ma, és csak ismételni tudom, ha jól használtuk volna ki a helyzeteinket akkor legalább egy döntetlent elérhettünk volna.

Programkereső

Címkék: SBTC

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 15:45, kedd | Helyi

Sportkavalkád - sportválasztó és nosztalgia sportnap, 2024. május 31-én, a Sportcentrumban!

Válassz sportot Salgótarjánban! 2024. május 31-én, a Sportcentrumban! A salgótarjáni Városi Sportcentrumban sportválasztó és nosztalgia sportnapra várják az érdeklődőket.

2024. Április 23. 15:42, kedd | Helyi

Sportoló Nemzet sportszakmai országjárás indul májusban.

Sportoló Nemzet sportszakmai országjárás indul május elején, azzal a céllal, hogy a lehető legtöbb ember megismertessen a sport területén az elmúlt 14 évben elért eredményekkel.

2024. Április 23. 14:50, kedd | Helyi

Új szén-dioxid-megkötő módszert tesztelését kezdi meg az OMV-Petrom.

Új szén-dioxid-megkötő módszer tesztelését kezdi meg az OMV Petrom - közölte a kőolajipari vállalat.

2024. Április 23. 10:16, kedd | Helyi

Több mint harmincmillió látogatót várnak Rómába a 2025-ös szentévben.

Több mint harmincmillió látogató érkezésével számolnak Rómában a 2025-re meghirdetett jubileumi szentévben, ami jelentős infrastrukturális és biztonsági felkészülést igényel.