Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2015. Május 27. 12:16, szerda | Bulvár
Forrás: Fénypont Média

Hátrafelé bowlingoztak a sztárok

Hátrafelé bowlingoztak a sztárok

Köztudott, hogy a Médiaválogatott sztárjai mindenféle örültségre kaphatóak. Ha éppen nem a sportot népszerűsítik, akkor vagy disznóölésen, borkóstolón vagy éppen rekord felállításban vesznek részt.

A Való Világ nyertes Robin és finalista társa Dóri, mint új tagok érkeztek a Szigetköz négycsillagos wellness szállodájába ahol a csapat néhány oszlopos tagja Müller Attila, Larion Zoé, Lui bűvész és Csordás Tibi várta őket.

„Mindenre felkészülten érkeztem. – kezdi Robin – korábbi csapatjátékosként tudtam, ha egy új bandába kerülsz, akkor át kell esned egy beavatási ceremónián. Nem tudtam nekem mit eszeltek ki a srácok, annyit mondtak, hogy hátrafelé kell bowlingozni. Már ott gyanús volt, hogy tuti csak én fogok háttal gurítani – nevet a VV győztes.

Valójában nem ez volt Robin beavatása, mert mindenki hátrafelé gurított. A rekordkísérlet ugyanis arról szólt, hogy hátrafelé gurítva 5 óra folyamatos játékkal minél több bábú dőljön el. A sztárok ezt sikerrel teljesítették. 5 óra alatt 2636 pontot értek el és ezzel magyar és világrekordot is felállítottak.

„Nagy volt a szám, amikor kitaláltuk ezt a kísérletet – emlékszik Müller Attila – gondoltam meg se kottyan majd, mert szeretek bowlingozni és az extrém kihívásokat is imádom. Ennek ellenére már a felénél néztem az órán, hogy mennyi van még vissza, mert a csuklóm szúrni kezdett. Valószínű egy korábbi sérülésem újulhatott ki, szerencsére azért nem kellett kiállnom a csapatból. Összeszorítottam a fogaimat és végig csináltam”

Sajnos nem csak Attila, hanem az új tag, Robin se úszta meg a sportolást sérülés nélkül. A VV-s olyan szerencsétlenül fogta meg a golyót az egyik gurítás előtt, hogy az kicsúszott a kezéből és telibe találta a jobb lábfejét.

„Látszik, hogy a Való Világ miatt kihagytam egy csomó időt, nem sportoltam és nem is mozogtam. Igaz most bemelegítettem, de mégis bedurrantak az izmaim, amit a helyi masszőr és Dóri lazított el. A lábamat pedig a wellnessben próbáltam pihentetni” – nevet.

A rekorderek a sportolás után örömmel álltak sorba egy kis frissítő masszázsra, valamint a szaunában lazítva beszélték meg a tapasztalataikat, mely szerint kemény munkán vannak túl és hála Isten az ő nevükhöz fűződik egy újabb rekord.

Címkék: bowling

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.