Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2015. Április 19. 09:00, vasárnap | Helyi
Forrás: infonograd

Fémet lopott

Fémet lopott

A 24 éves bátonyterenyei férfit a rendőrök elfogták.

A Bátonyterenyei Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya két rendbeli lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást T. Tamás 24 éves bátonyterenyei lakos ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján a gyanúsított 2015. április 15-ét megelőző időpont két bátonyterenyei ingatlan kerítésén átmászott, majd az ott található melléképületekből különféle fém tárgyat – vaslemezeket, vasláncot és alumíniumdrótot – tulajdonított el.

A férfit a rendőrök elfogták, az eltulajdonított tárgyak egy részét lefoglalták. A rendőrkapitányságra előállított T. Tamást a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki.

Címkék: Bátonyterenye, fém, lopás

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 19:52, péntek | Helyi

A KDNP Nógrád vármegyei választmányának ülése

A Kereszténydemokrata Néppárt Salgótarjáni Alapszervezete látta vendégül a párt vármegyei választmányát csütörtökön délután a Szent József -plébánia Réz Marián termében.

2024. Április 19. 10:26, péntek | Helyi

Rendőrautóban érkezett a meglepetés.

Munkatársaink adományoztak a rászoruló családoknak Salgótarjánban, és a járás településein.

2024. Április 19. 08:51, péntek | Helyi

Várják a javaslatokat az egész napos sebességmérő akció helyszíneire.

Huszonnégy órás sebességmérő akciót tart a rendőrség április 19-én reggel 6 órától, a helyszínekre bárki tehet javaslatot.

2024. Április 19. 08:28, péntek | Helyi

Tűzoltók a toronyházban.

A Nógrád Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szituációs begyakorló gyakorlatot tartott a héten a vármegyeszékhely és Bátonyterenye hivatásos tűzoltóinak Salgótarjánban, az Erzsébet téren.