Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2014. November 26. 13:30, szerda | Helyi
Forrás: infonograd

Életvédelmi konferencia Salgótarjánban

Életvédelmi konferencia Salgótarjánban

Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatóság szervezésében „Életellenes bűncselekmények helyszíni szemléinek tapasztalatai" címmel rendeztek szakmai konferenciát a minap a főkapitányság tanácstermében.

Az immáron 8. alkalommal megtartott rendezvény célja az volt, hogy a megyei szakemberek a kiemelt súlyú bűncselekmények helyszíni szemléin tapasztaltak megosztása révén további hasznos ismeretanyaghoz jussanak.
A konferenciát Dr. Kalmár Zsolt r. alezredes, rendőrfőkapitány helyettes nyitotta meg, majd Nagy Tivadar r. alezredes a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság, Bűnügyi Technikai Osztály vezetője köszönte a résztvevőket. Az értekezleten az Országos Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Főosztály, Bűnügyi Osztály, és a Tolna megye bűnügyi osztály vezetője, valamint a Budapesti Rendőr-főkapitányság és további hét megye - így Vas, Békés, Fejér, Győr-Moson-Sopron, Hajdú-Bihar, Borsod-Abaúj-Zemplén és Szabolcs Szatmár Bereg megye bűnügyi technikai osztályának vezetője, osztotta meg tapasztalatait. A szakmai konferencián a Bűnügyi Szakértői és Kutatóintézet igazságügyi orvosszakértője is előadást tartott.
Az osztályvezetők beszámoltak hatóságaik illetékességi területén az elmúlt időszakban elkövetett emberölés és más kiemelt súlyú bűncselekmények helyszíni szemléjéről.
Az előadáson részt vettek a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság hat rendőrkapitányságának vezetői, bűnügyi osztályvezetői, bűnügyi technikai csoportok vezetői, valamint a teljes bűnügyi személyi állomány, összesen mintegy hetven fővel.

Címkék: konferencia

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 10:26, péntek | Helyi

Rendőrautóban érkezett a meglepetés.

Munkatársaink adományoztak a rászoruló családoknak Salgótarjánban, és a járás településein.

2024. Április 19. 08:51, péntek | Helyi

Várják a javaslatokat az egész napos sebességmérő akció helyszíneire.

Huszonnégy órás sebességmérő akciót tart a rendőrség április 19-én reggel 6 órától, a helyszínekre bárki tehet javaslatot.

2024. Április 19. 08:28, péntek | Helyi

Tűzoltók a toronyházban.

A Nógrád Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szituációs begyakorló gyakorlatot tartott a héten a vármegyeszékhely és Bátonyterenye hivatásos tűzoltóinak Salgótarjánban, az Erzsébet téren.

2024. Április 19. 08:18, péntek | Helyi

Közúti baleset Nagylóc és Hollókő között.

Karambolozott két személyautó kedden délután a 2122-es számú úton, Nagylóc és Hollókő között.