Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2014. Szeptember 26. 10:00, péntek | Helyi
Forrás: infonograd/MTI

Budapesti drogdílert fogtak el a Nógrád megyei rendőrök

Budapesti drogdílert fogtak el a Nógrád megyei rendőrök

Egy 27 éves budapesti drogdílert fogtak el a Nógrád megyei rendőrök szerdán.

Az ügyben korábban már egy másik fővárosi dílert is elfogtak, mindketten egy salgótarjáni férfinak adtak el kábítószert - közölte a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-vel.
Dankóné Nagy Éva elmondta: szeptember 17-én Pásztón ellenőrizték a 35 éves salgótarjáni J. Attila autóját. Az első ajtó zsebében alufóliába csomagolva fehér színű zselés amfetamintartalmú anyagot, a vezetőülés alatt egy nejlonzacskóban marihuánát találtak.
A férfi a marihuánát a 37 éves budapesti F. Bélától vásárolta, az amfetamint pedig egy fővárosi bevásárlóközpontnál vette aznap a 27 éves M. Dávidtól.
F. Bélát 17-én fogták el budapesti lakásán a pásztói rendőrök a Terrorelhárítási Központ műveleti egységének segítségével. A házkutatáson egy fegyverutánzatot, csaknem négyszáz ecstasy tablettát, nagyobb mennyiségű kokaint és amfetamint találtak, ezek mellett nagyobb összegű készpénzt is lefoglaltak a nyomozók.
A szóvivő közölte: M. Dávidot szerdán fogták el a lakásán, ugyanott 44,4 gramm fehér színű, amfetamintartalmú anyagot, valamint 77,1 gramm ecstasy tablettát foglaltak le.
Az őrizetbe vett M. Dávid ellen kábítószer birtoklás bűntett és kábítószer-kereskedelem vétség elkövetése miatt indított eljárást a pásztói rendőrkapitányság, és indítványozták előzetes letartóztatását.
Dankóné Nagy Éva tájékoztatása szerint a pásztói bűnügyi osztály kábítószer-kereskedelem és kábítószer birtoklása bűntett miatt folytat büntetőeljárást az előzetes letartóztatásban lévő F. Béla ellen, illetve kábítószer birtoklása vétség miatt a salgótarjáni férfi ellen.

Képünk illusztráció.

Címkék: rendőrök

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 15:00, csütörtök | Helyi

Ismét jótékonysági koncert Nógrád vármegyében.

A rendőrök a Mátraverebély-Szentkút kegytemplomában megrendezett jótékonysági est bevételét a szécsényi Ferences Betánia Idősek Otthona és Testvéri Közössége részére ajánlották fel.

2024. Április 25. 14:21, csütörtök | Helyi

Egyhangúlag elfogadták a beszámolóját.

Salgótarján Megyei Jogú Város Közgyűlése előtt értékelte a rendőrkapitányság tevékenységének elmúlt egy évét Bárnai Balázs rendőr alezredes, kapitányságvezető.

2024. Április 25. 13:00, csütörtök | Helyi

A közgyűlés előtt számolt be Nógrád vármegye rendőrfőkapitánya.

A beszámolót egyhangúlag elfogadta a képviselőtestület.

2024. Április 25. 08:44, csütörtök | Helyi

Kétnapos állásbörze a Corvinus Egyetemen.

Kétnapos a Corvinus Egyetem idei karrierexpója, ahol több mint kétszáz állásajánlat közül lehet válogatni szerdán és csütörtökön.